Servicii Lady Salon Laser&Beauty

Coafor –   Servicii de coafat, vopsit, tuns

Știm cu toții că o mare parte din imaginea unei femei este definită de podoaba capilară. Indiferent de culoare sau lungime, părul a fost întotdeauna un atu și o componentă de bază a frumuseții feminine.

Această armă secretă a femeilor este un indicator al moralității, sexualității și inteligenței feminine.

Cheia unui păr frumos este sănătatea lui și aspectul îngrijit. Acesta se poate căpăta prin îngrijirea profesională, cu produsele adecvate la noi la salon.

Programează-te
Vezi Prețuri

Cosmetică

Cosmetica este artă prin care omul își menține frumusețea fizică și întârzie apariția semnelor de îmbătrânire. Atunci când machiajul nu mai este suficient pentru a întreține valorile oferite de natură, tratamentele estetice intense devin absolut necesare.

Un chip frumos este dat de un ten sănătos, luminos, fără pete sau semne inestetice. În salonul Lady Salon Laser&Beauty oferim tratamente de calitate alese special pentru fiecare ten în parte.

Programează-te
Vezi Prețuri

Brow Master (MakeUp Artist)

Servicii de stilizare/ vopsit/laminare sprâcene și vopsit/laminare gene

Forma sprâncenelor îți pot schimba radical fizionomia. De accea, chiar dacă vă doriți doar un simplu pensat este bine să apelați la sfatul unui specialist.

În salonul Lady Salon Laser&Beauty avem o experiență vastă în acest domeniu, mereu investim în perfecționarea noastră și suntem la zi cu noile tehnici și tendințe. Tocmai de accea vă invităm să apelați cu încredere la serviciile noastre.

Programează-te
Vezi Prețuri

Manichiură / Pedichiură

Servicii de manichiură și pedichiură clasică/ ojă semipermanentă / construcție gel

Unghiile nu pun în valoare doar frumusețea mâinilor, ele sunt fereastra noastră către sănătate. De aceea, atât femeile cât și bărbații trebuie să aibă grijă ca unghiile lor sa fie mereu curate și îngrijite.

Serviciile de manichiură și pedichiură sunt unele dintre cele mai accesibile servicii la Lady Salon Laser&Beauty, așa că nu ezita să îți faci o programare. Echipa noastra de tehnicieni te așteaptă pentru a îți oferi cele mai bune sfaturi în acest domeniu.

Programează-te
Vezi Prețuri