Epilarea Laser
Prețuri

Prețul unei ședințe de epilare cu laser este în dependență de zona aleasă pentru a fi tratată. Făcând o comparație între costul unei proceduri clasice de epilare, prețul epilarii cu laser este vizibil mai mare. Dar pe termen lung, această metodă este o soluție mult mai avantajoasă.

Prioritatea noastră este de a ne asigura că serviciile de epilare cu laser oferite în cadrul salonului Amati laser&beauty sunt la un preț accesibil și avantajos. De aceea organizăm în mod constant reduceri și recomandăm tratarea a mai multor zone deodată.

Profită de cele mai avantajoase prețuri la pachetele de epilare definitivă. Sună acum pentru a nu rata promoțiile sau apasă butonul de mai jos pentru programare

Programează-te

EPILAREA LASER
AVANTAJE

DIN EXPERIENȚA NOASTRĂ:

După epilarea laser, nu veți mai dori să vă întoarceți la vechile metode de îndepărtare a părului nedorit.

Completați formularul și noi vă vom contacta

PREGĂTIREA PENTRU

PROCEDURĂ

Pentru ca procedura să fie confortabilă, iar rezultatul să fie cel așteptat, recomandăm clienților noștri să respecte cu strictețe următoarele recomandări:

/01.

3 saptamâni înainte de procedură

Evitați orice formă de îndepărtare a părului, în afară de bărbierit. Folosiți doar lama de ras, crema de epilare sau trimerul pe tot parcursul tratamentului.

/02.

2 săptămâni înainte de procedură

Stopați utilizarea produselor de autobronzare și nu vă expuneți la soare.

/03.

2 săptămâni înainte de procedură

Încheierea tratamentelor cu antibiotice. În plus, pe tot parcursul cursului, nu puteți lua acid folic, zinc, retinoizi, biotină, vitaminele A și E

/04.

Cu 3 zile înainte de a vizita salonul

Nu utilizați produse cosmetice care conțin alcool și evitați orice formă de îndepărtare a părului, în afară de bărbierit. Interdicția este valabilă pe tot parcursul procedurii.

/05.

Chiar înainte de a merge la salon

rade zona epilată: cosmeticianul efectuează toate manipulările doarpe pielea netedă, fără peri.

Rezultatele

Epilarii

Laser

Efectul epilării cu laser depinde de structura firului de păr, sex și vârsta clientului. Bineînțeles că rezultatul va fi vizibil după prima ședință. Roșeața ușoară, umflarea, mâncărimea și exfolierea timp de câteva zile este o reacție normală. Apoi, în decurs de 14-20 de zile, părul va cădea.

De-a lungul cursului, firele de păr vor crește din nou, dar vor deveni tot mai subțiri, mai ușoare și mai moi. Rata de creștere va încetini semnificativ, iar zonele cu pielea complet netedă vor deveni tot mai mari cu fiecare sesiune.

Vă rugăm să rețineți: adesea după 5-6 ședințe, organismul va încerca să reînnoiască rădacinile părului. Aceasta este o reacție naturală, se numește „creștere paradoxală”. Este important să nu opriți procedurile, iar după 6-10 veți fi deja mulțumiți de pielea perfect netedă.

CONTRAINDICAȚII

 • Piele bronzată;
 • Hepatită;
 • Boli cardiovasculare;
 • Tulburări de coagulare a sângelui;
 • Administrarea de antibiotice tetracicline;
 • Diabet zaharat în stadiul de decompensare;
 • Boli oncologice;
 • Implante metalice în zona tratată;
 • Cicatrici coloidale;
 • Sarcină;
 • Boli de piele;
 • Varice.

ÎNGRIJIREA PIELII
DUPĂ EPILAREA LASER

/

Nu vă bronzaţi!

La plajă și în solar, timp de 2 săptămâni după procedură, aplicați protecție SPF dacă vă expuneți la soare;

/

3 zile

nu este recomandat să vizitați piscina, saunele și sălile de sport și să nu folosiți scrub-uri și peelinguri cu particule abrazive;

/

2-4 zile

Se recomandă să folosești o cremă care hidratează și regenerează pielea.

TESTIMONIALE CLIENȚI

Da Ki
Da Ki
3. Ianuarie, 2023.
Прекрасный салон ,делаю маникюр у мастера Юлии уже 4 месяц ,приветливый персонал 👍🏽
Mucho Gusto
Mucho Gusto
3. Ianuarie, 2023.
Добрый день, хочу поделиться своими впечатлениями о салоне Амати. В салон прихожу регулярно: красила волосы у Татьяны и Ирины, делала маникюр с гель лаком - все супер качественно, антисептика идеальная, все дезинфицируется, есть сухожар👍🏽. С маникюром хочу 3-4 недели 😉 все мастера маникюра супер профессионалы, можно смело идти к любому их них… Приятные цены на лазерную эпиляцию, сравнивала по Брашову - соотношение цена и качество! Было абсолютно не больно делать на их аппарате. Рекомендую!
Юлия Гетьман
Юлия Гетьман
14. Decembrie, 2022.
După prima ședință de epilare definitiva am fost foarte mulțumită, recomand!
Daniela
Daniela
14. Decembrie, 2022.
De fiecare dată am rămas încântată și extrem de mulțumită de serviciile oferite👍👍👍
Мария Захарчук
Мария Захарчук
14. Decembrie, 2022.
I have been to the salon several times. Every time I was very pleased with the result. I highly recommend visiting this salon.